A száraz hozzávalókat (lisztet, szódabikarbónát és sót) egy nagy tálban összekeverjük. A vajat a cukorral habosra keverjük robotgépben (legalább 3-4 percen keresztül), majd a vajas-cukros krémhez hozzáadjuk a tojást és a vaníliát. Végül a száraz hozzávalókat is beledolgozzuk. Hozzávalók: 200 g liszt háromnegyed tk szódabikarbóna fél tk só 125 g vaj 180 g kristálycukor 1 tk vaníliakivonat 1 tojás 200 g magas kakaótartalmú étcsokoládé , kisebb darabokra (nem morzsásra!) aprítva Fakanállal beleforgatjuk a csokidarabokat, hogy egyenletes tésztát kapjunk, majd fagyis kanállal ráadagoljuk a tepsire az egyforma méretû gombóckákat. A gombócok között hagyunk egy kis helyet, mert szépen el fognak terülni maguktól a kekszek. Amint kellemes barnás színt kapnak a kekszek, és a szélük sötétedni kezd, gyorsan kivesszük a sütõbõl, nehogy túlsüljenek. 170 fokon 14 perc alatt sültek meg.
Több mint 25 éve érzem jól magam a konyhámban ,ezért itt az ideje,hogy ezt másoknak is megmutassam.
maikad es apucik\
ízlések és pofonok..... :)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mam